dc.contributor.advisor |
Capiński, Marek |
|
dc.contributor.author |
Wyrostek Zbigniew |
|
dc.date.accessioned |
2014-01-23T15:42:07Z |
|
dc.date.available |
2014-01-23T15:42:07Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11199/4565 |
|
dc.description.abstract |
Celem niniejszej pracy jest prezentacja zagadnienia wprowadzenia na rynek nowego produktu
regionalnego na przykładzie Łąckiej Śliwowicy. Przedstawiono produkt oraz dokonano analizy rynku i konkurencji. Zaprezentowano plan promocji, strategię ceny i dystrybucję produktu. Opisano system biznesowy i organizację firmy, a także proces produkcji i harmonogram realizacji. Dokonano analizy SWOT przedsięwzięcia oraz przedstawiono plan finansowy i źródła finansowania. |
pl |
dc.language.iso |
pl |
pl |
dc.rights |
licencja niewyłączna |
pl |
dc.subject |
zarządzanie |
pl |
dc.subject |
produkt regionalny |
pl |
dc.subject |
śliwowica łącka |
pl |
dc.subject |
wprowadzenie produktu na rynek |
pl |
dc.subject |
analiza rynku |
pl |
dc.subject |
promocja |
pl |
dc.subject |
dystrybucja |
pl |
dc.title |
Wprowadzenie na rynek nowego produktu regionalnego na przykładzie Łąckiej Śliwowicy |
pl |
dc.title.alternative |
Launching a new regional product on the market on the example of Łącka Śliwowica (plum vodka) |
en |
dc.type |
bachelorThesis |
pl |