Wprowadzenie na rynek nowego produktu regionalnego na przykładzie Łąckiej Śliwowicy

WSB-NLU Repository

Show simple item record

dc.contributor.advisor Capiński, Marek
dc.contributor.author Wyrostek Zbigniew
dc.date.accessioned 2014-01-23T15:42:07Z
dc.date.available 2014-01-23T15:42:07Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11199/4565
dc.description.abstract Celem niniejszej pracy jest prezentacja zagadnienia wprowadzenia na rynek nowego produktu regionalnego na przykładzie Łąckiej Śliwowicy. Przedstawiono produkt oraz dokonano analizy rynku i konkurencji. Zaprezentowano plan promocji, strategię ceny i dystrybucję produktu. Opisano system biznesowy i organizację firmy, a także proces produkcji i harmonogram realizacji. Dokonano analizy SWOT przedsięwzięcia oraz przedstawiono plan finansowy i źródła finansowania. pl
dc.language.iso pl pl
dc.rights licencja niewyłączna pl
dc.subject zarządzanie pl
dc.subject produkt regionalny pl
dc.subject śliwowica łącka pl
dc.subject wprowadzenie produktu na rynek pl
dc.subject analiza rynku pl
dc.subject promocja pl
dc.subject dystrybucja pl
dc.title Wprowadzenie na rynek nowego produktu regionalnego na przykładzie Łąckiej Śliwowicy pl
dc.title.alternative Launching a new regional product on the market on the example of Łącka Śliwowica (plum vodka) en
dc.type bachelorThesis pl


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search WSB-NLU Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics

Info