Ograniczanie wpływu hałasu na pracowników w przemyśle spożywczym na przykładzie Firmy Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o.

WSB-NLU Repository

Show simple item record

dc.contributor.advisor Nalepka, Adam
dc.contributor.author Salis, Monika
dc.date.accessioned 2014-07-11T09:58:07Z
dc.date.available 2014-07-11T09:58:07Z
dc.date.issued 2011-03-25 11:09:42
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11199/7952
dc.description.abstract Celem niniejszej pracy jest przedstawienie istniejących zagrożeń na stanowiskach pracy w palarni kawy, głównie związanych z hałasem. Omówione zostały profity uzyskane dzięki zastosowaniu środków technicznych, inwestowaniu w zabezpieczenia chroniące zdrowie użytkowników maszyn. W badanym przypadku analizowanym czynnikiem szkodliwym jest hałas występujący w Przedsiębiorstwie Segafredo Zanetti Poland zajmującym się produkcją i sprzedażą kawy. Praca składa się z pięciu rozdziałów, finalną częścią pracy będzie zakończenie podsumowujące rezultaty rozwiązań technicznych, organizacyjnych zastosowanych w Przedsiębiorstwie Segafredo Zanetti Poland, które przyczyniły się do poprawy warunków pracy pracowników. pl
dc.language.iso pl pl
dc.rights licencja niewyłączna
dc.subject bezpieczeństwo w pracy pl
dc.subject palarnia kawy pl
dc.subject hałas pl
dc.subject ochrona zdrowia pl
dc.subject Przedsiębiorstwo Segafredo Zanetti Poland pl
dc.subject człowiek w pracy pl
dc.title Ograniczanie wpływu hałasu na pracowników w przemyśle spożywczym na przykładzie Firmy Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o. pl
dc.title.alternative Restriction influence noise on employees in Food Industry as Illustrated with Segafredo Zanetti Poland Company pl
dc.type bachelorThesis pl
dc.date.updated 2014-07-07T10:26:01Z


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search WSB-NLU Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics

Info