Zarządzanie jakością w obrocie profesjonalnymi środkami czystości

Ładowanie...
Miniatura

Data

2015-09-07 21:13:44

Tytuł czasopisma

ISSN czasopisma

Tytuł tomu

Wydawca

Abstrakt

Praca ma na celu przeanalizowanie jakości środków czystości, scharakteryzowanie ich istoty i ich dystrybucji na podstawie firmy PERS. Z wykorzystaniem analizy i identyfikacji otoczenia scharakteryzowania jakości w obrocie profesjonalnych środków czystości. Poniższa praca poddaje wnioskowaniu zarządzanie jakością w dystrybucji produktów oferowanych przez firmę PERS. Wszystkie informacje i dane zostały zaczerpnięte z literatury fachowej, a także informacji udostępnionych przez prezesa firmy PERS. Analiza literatury traktuje o rozpoznaniu fundamentalnych pojęć i specjalistycznych badań problematyki. Praca zawiera w sobie wstęp, cztery rozdziały i zakończenie. Rozdział pierwszy zawiera w sobie koncepcję zarządzania jakością, jej istotę i cele, a także zobrazowano jej systemy i zakres oraz zobrazowano podstawowe jej normy. Rozdział drugi zawiera charakterystykę środków czystości. Przedstawiono podstawowe definicje i pojęcia, a także przytoczono zachowanie bezpieczeństwa w obrocie środkami czystości. W rozdziale trzecim przedstawiono firmę PERS. Zaś rozdział czwarty zawiera w sobie identyfikację oceny zarządzania jakością produktów dystrybuowanych przez firmę PERS.
Quality management in the course of professional cleaning products. Work aims to analyze the quality of cleaning, characterize their nature and their distribution based on the company PERS. With the use of analysis and identification characterize the quality of the environment in the course of professional cleaning. The following work is subjected inference quality management in the distribution of products offered by PERS. All information and data were taken from the literature, as well as information provided by the president of PERS. Analysis of literature is about recognizing the fundamental concepts and specialized research problems. Work includes the introduction, four chapters and a conclusion. The first chapter contains the concept of quality management, its essence and objectives, and illustrated its systems and the range and illustrate its basic standards. The second chapter deals with the characteristics of cleaning. The basic definitions and concepts, as well as maintain the security quoted on the market detergents. The third section gives the company PERS. And the fourth chapter includes the identification of the assessment of quality management products distributed by the company PERS.

Opis

Słowa kluczowe

jakość, zarządzanie jakością, dystrybucja, środki czystości, quality, quality management, distribution, cleaning products, zarządzanie, management

Cytowanie