Celem pracy jest analiza systemów zarządzania jakością na przykładzie Spółdzielni Pracy Przemysłu Spożywczego "POSTĘP" w Krynicy. Opisano efektywność systemu zarządzania jakością w nowoczesnym przedsiębiorstwie oraz ...
Celem niniejszej pracy jest zaprezentowanie sposobu wdrożenia systemu HACCP i jego roli w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego produktów spożywczych. W pracy zaprezentowano siedem zasad systemu HACCP i wytyczne jego ...
Lecznictwo uzdrowiskowe w obecnym czasie przechodzi głębokie przemiany strukturalne, które dotyczą przede wszystkim sposobów finansowania usług uzdrowiskowych. Powoduje to konieczność ciągłych zmian w zakładach opieki ...
Celem pracy jest ukazanie sposobu funkcjonowania zintegrowanego systemu
zarządzania HACCP i ISO na przykładzie działalności firmy Rajdimpex z Suchej Beskidzkiej. Ukazano znaczenie zarządzania jakością dla rozwoju firmy ...