Znajdź ekipę - Aplikacja internetowa do umawiania się na wspólne wyjazdy - Kolawa, Grzegorz (My University, 2015)
Praca prezentuje aplikację internetową do umawiania się na wspólne spędzanie czasu. Aplikacja centralizuje cały proces komunikacji i informowania o wydarzeniu. Cechuje się intuicyjnym designem, prostotą obsługi i dostosowaniem do urządzeń mobilnych.

My work presents a web application that can be used for planning events. It provides easy communication and notifications about the events. The application has an intuitive design, comfortable usage and adjustment to mobile devices.
Znajdź ekipę - Web application for organization of group events
Keywords: aplikacja internetowa; organizacja wydarzeń; framework PHP; Laravel; MVC; ORM; Responsive Web Design; web application; event organization; framework PHP; Laravel; MVC; ORM; Responsive Web Design