Implementacja systemu do zarządzania projektami w firmie szkoleniowej bazującego na procesach biznesowych funkcjonujących w Europejskim Instytucie Edukacji Informatycznej - Skocki, Leszek (My University, 2012)
Niniejsza praca to aplikacja biznesowa realizująca kluczowe zadania pojawiające się w firmie szkoleniowej. Zastosowano najnowocześniejsze narzędzia programistyczne do rozwiązania realnych procesów biznesowych funkcjonujących w biznesie z branży szkoleniowej. System został zaimplementowany z bardzo popularnego w kręgach biznesowych, nowoczesnego wzorca projektowego Model View ViewModel, dzięki czemu struktura aplikacji jest skalowalna i łatwa do rozbudowy w przyszłości. Wykorzystanie w systemie najnowocześniejszych narzędzi programistycznych takich jak Windows Presentation Foundation, Entity Framework, SQL Server 2008 R2 i Visual Studio 2010 i wzorca projektowego MVVM sprawiło, że powstał nowoczesny system mający wydajnie rozwiązywać problemy biznesowe firm szkoleniowych, realizujących duże projekty szkoleniowe.
Implementation of the projects managament system in a training company based on the business processes operating in the European Institute of IT Education
Keywords: aplikacje internetowe; biznes; systemy wspomagania zarządzania; komputerowe wspomaganie zarządzania; zarządzanie projektem; szkolenia; programy komputerowe