Kształtowanie systemu wynagrodzeń na podstawie Szkoły Policealnej Pracowników Służb Medycznych i Społecznych im. Jadwigi Wolskiej w Nowym Sączu - Frączek Małgorzata (My University, 2007)
Każdy z nas słysząc hasło „wynagrodzenia” mógłby na ich temat wiele powiedzieć. Z tym, że inaczej na temat wynagrodzeń wypowiadaliby się pracownicy, a inaczej pracodawcy. Pracownik chciałby zarabiać jak najwięcej, a pracodawca chciałby stworzyć taki system wynagrodzeń, który zadowoli pracownika oraz będzie korzystny finansowo dla niego samego. Jednak w praktyce skonstruowanie takiego systemu wynagrodzeń jest trudne. Celem prezentowanej pracy jest przedstawienie systemu wynagrodzeń stosowanego w Szkole Policealnej Pracowników Służb Medycznych i Społecznych im. Jadwigi Wolskiej w Nowym Sączu.
Shaping the system of salary on the basis of After Secondary Medical School named by Jadwiga Wolska in Nowy Sącz
Keywords: system wynagrodzeń; zarządzanie wynagrodzeniami pracowników; analiza systemu wynagrodzeń; strategie wynagrodzeń; Szkola Policealna Pracowników Służb Medycznych i Społecznych