Zastosowanie zasad marketingu personalnego w pracy menedżerów na przykładzie Wytwórni Naturalnych Wód Mineralnych "Ustronianka" - Dutkiewicz Tomasz (My University, 2004)
Praca ma na celu przedstawienie zagadnienia stosowania zasad marketingu personalnego w pracy menedżerów średniego i wyższego szczebla na przykładzie Wytwórni Naturalnych Wód Mineralnych „Ustronianka”. Przedstawiono pojęcia z zakresu marketingu klasycznego i marketingu personalnego. Opisano etapy i warunki rozwoju oraz formy integracji poprzez marketing personalny. Dokonano opisu metod i instrumentów marketingu personalnego oraz analizy i interpretacji wyników przeprowadzonych badań.
Keywords: marketing; marketing personalny; metody i instrumenty marketingu personalnego