Strategia marketingowa w praktyce funkcjonowania firmy sieciowej na przykładzie sieci restauracji La Tasca - Markiewicz Ewelina (My University, 2007)
Celem pracy jest próba identyfikacji i analizy realizowanej strategii marketingowej w sieci restauracji La Tasca. Natomiast pytanie postawione przez autorkę brzmi: czy strategia marketingowa prowadzona przez firmę wpływa na zwiększenie dochodów całej sieci.
Application of marketing strategies in the operations of La Tasca chain restaurants
Keywords: strategia przedsiębiorstwa; gospodarka rynkowa; marketing-mix; strategia promocji; strategia marketingowa; sieci restauracji La Tasca