Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia a prawidłowa realizacja zamówienia publicznego - Zajiczek, Paweł (My University, 2009)
Celem niniejszej pracy jest zaprezentowanie z jednej strony wszystkich elementów trybu postępowania jakimi zamawiający musi kierować się podczas udzielania zamówień publicznych, a z drugiej przedstawienie wykonawcy, który musi dostosować się do wszystkich wymagań zamawiającego. Niniejsza praca przedstawia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia jako najistotniejszy element w procedurze udzielania zamówienia publicznego.
Public Tender Requirements vs compliance with the Public Tender Legislation
Keywords: zamówienia publiczne; akty normatywne; finanse publiczne; prawo zamówień publicznych