Strategia marketingowa Pekao S.A. - Słota Paweł (My University, 2004)
Celem pracy jest analiza strategii marketingowej Banku Pekao S.A. w Tarnowie z punktu widzenia kryterium poprawności oddziaływania marketingowego w dziedzinie usług bankowych. Przedstawiono definicję i znaczenie pojęć związanych z marketingiem i interpretację marketingu bankowego a także specyfiki usług bankowych i ich uwarunkowań. Omówiono elementy strategii marketingowej w bankach oraz dokonano charakterystyki działań marketingowych podejmowanych w Banku Pekao S.A.
Keywords: strategie marketingowe; usługi bankowe; marketing bankowy; Bank Pekao S.A.