Aplikacja typu RIA wraz z systemem zarządzania treścią oraz zaawansowanymi metodami SEO: plushaki.pl - Pruski, Piotr (My University, 2011)
Plushaki.pl to dystrybutor pluszowych maskotek mających zastosowanie w promocji i brandingu przedsiębiorstw. Firma przede wszystkim oferuje maskotki posiadające nadruk indywidualnie projektowany dla klientów oraz maskotki "zwykłe", nieposiadające dodatkowych nadruków. Produkty są wytwarzane całkowicie w fabryce w Chinach włącznie z ewentualnym procesem dodatkowego brandingu. Celem niniejszej pracy jest opisanie procesu tworzenia projektu plushaki.pl, będącego aplikacją internetową wykonaną głównie w technologi Adobe Flash i posiadającą ciekawe rozwiązania pozycjonujące produkt w wyszukiwarkach internetowych. Strona posiada system zarządzania treścią bazujący na technologii PHP oraz MySQL. Użyte aplikacje to: Adobe Photoshop CS4 Adobe Illustrator CS4 Adobe InDesign CS4 Adobe Flash CS3 + FlashDevelop.
RIA type application with content management system and advanced SEO capabilities: plushaki.pl
Keywords: aplikacje internetowe; Adobe Photoshop CS4; Adobe Illustrator CS4; Adobe InDesign CS4; Adobe Flash CS3; FlashDevelop