Proces rekrutacji pracowników na przykładzie firmy Zet Transport Sp.z o.o. - Bulanda Joanna (My University, 2006)
Działalność każdej firmy oraz jej rozwój stanowią efekt właściwie funkcjonujących elementów. Przedsiębiorstwo to suma czynników między innymi takich jak zaplecze techniczne, kapitał oraz ludzie. Przedmiotem niniejszej pracy jest właśnie kapitał ludzki, a dokładniej proces pozyskiwania pracowników. Przedstawiłam w niej charakterystykę naboru, etapy tego procesu oraz sposoby postępowania, jakie wskazuje w tym względzie literatura. Celem mojej pracy jest przede wszystkim przeprowadzenie analizy oraz oceny procesu rekrutacji w firmie Zet Transport sp. z o.o. Starałam się wskazać jak istotnym procesem jest znalezienie właściwych pracowników oraz przedstawienie tych działań na przykładzie firmy Zet Transport sp. z o.o.
Employee recruitment process on the example of Zet Transport Limited Company
Keywords: rekrutacja; opis stanowiska pracy; źródła rekrutacji; formy rekrutacji; selekcja kandydatów; firma Zet Transport sp. z o.o.