Aplikacja do obsługi działalności gospodarczej napisana w Microsoft Visual Studio 2005 - Kubacki Adam (My University, 2006)
Autor pracy wybrał aplikację pomagającą w obsłudze małej działalności gospodarczej. Aplikacja została zaprojektowana i zaprogramowana w Microsoft Visual Studio 2005. Temat pracy został wybrany ponieważ aplikacje tworzone w technologii Visual.NET cieszą się coraz większą popularnością oraz pracodawcy często pytają o znajomość tych zagadnień.
Business management software created under Microsoft Visual Studio 2005
Keywords: bazy danych; programowanie; SQL; przeglądarka internetowa; dokumentacja użytkownika; dokumentacja techniczna; Microsoft Visual Studio 2005; obsługa działalności gospodarczej