Aplikacja webowa "Kama" wspomagająca działalność hurtowni artykułów mrożonych - Pulit, Jacek (My University, 2008)
W chwili obecnej dystrybucja produktów w hurtowniach nieposiadających informatycznego systemu wspomagającego odbywa się głównie za pośrednictwem przedstawicieli handlowych, którzy zbierają zamówienia klientów na terenie całego kraju. W drugiej kolejności klient sam dba o swoje zamówienia składając je telefonicznie. Stanowi to mnóstwo papierkowej pracy, która pochłania czas i pieniądze firmy. Głównym celem pracy, było stworzenie systemu wspomagającego ten właśnie aspekt działalności, czyli sprawne i wygodne dla przedstawicieli handlowych i samych klientów składanie zamówień na towar, oraz pomoc przy ich realizacji.
Web application „Kama” abate warehouse trading deep frozen goods
Keywords: aplikacja webowa; informatyczny system wspomagania