Zarządzanie projektem programistyczym: portal www.audioplus.pl - Sobol, Agnieszka (My University, 2008)
Praca ta ma na celu przedstawienie prawidłowego procesu zarządzania projektem programistycznym (może to być zarówno zarządzanie własną pracą jak i projektem pisanym przez grupę programistów). Najbardziej wyróżnionymi aspektami jest stworzenie odpowiedniej umowy zlecenia oraz specyfikacji technicznej. Prawidłowe przygotowanie tych dwóch dokumentów ma fundamentalny wpływ na każdy projekt programistyczny.
Managing an it project: www.audioplus.pl website
Keywords: zarządzanie projektem; portal internetowy