Serwis Paczki Ekspresowe - Jonik Marcin (My University, 2005)
Celem pracy było napisania Serwisu Paczki Ekspresowe, który stwarza możliwość śledzenia przesyłek - paczek na każdym etapie ich wędrówki od nadawcy do odbiorcy, możliwość sprawdzenia, gdzie dana paczka w danym momencie się znajduje i czy doszła do miejsca przeznaczenia. Podobne systemy mają zastosowanie w: firmach kurierskich, firmach transportowych i spedycyjnych, lotnictwie, wojsku. Autor pracy oprócz języka PHP wykorzystał również język HTML.
Keywords: programowanie; język PHP; MySQL; Serwis Paczki Ekspresowe; panel administratora; panel użytkownika