Praktyczne zastosowanie bankowości elektronicznej - Kucharski Tomasz (My University, 2005)
Oferty banków podlegają ciągłej ewolucji. Banki przeniosły już swoje usługi do nowego kanału dystrybucji, jakim jest Internet i pracują obecnie nad nowymi produktami. Ich wprowadzenie pochłonie jeszcze prawdopodobnie wiele czasu i pieniędzy, lecz może dać najaktywniejszym bankom wyraźną i długotrwała przewagę nad konkurencją. Celem mojej pracy jest zbadanie oferowanych usług bankowości elektronicznej ze względu na ich użyteczność w działalności przedsiębiorstwa.
Keywords: bankowość elektroniczna; przedsiębiorstwa; techniki komputerowe; zabezpieczenia