Analiza wpływu promocji internetowej na rozwój firmy - Korman, Krzysztof (My University, 2009)
Ostatnie lata są okresem intensywnego wzrostu popularności internetu a także jego istotności jako części biznesu. Osiągnięcia elektroniki cyfrowej i telekomunikacji stworzyły możliwości budowy bardzo szybkich komputerów, które umożliwiają przechowywanie olbrzymich ilości danych a rozpowszechnienie internetu, jego standardów i technologii pozwoliło na zbudowanie globalnej sieci teleinformatycznej, łączącej wszystkie kraje świata i pozwalającej na dostęp do prawie każdej informacji. elem niniejszej pracy jest przedstawienie wpływu dobrze stworzonego serwisu WWW na rozwój firmy. W pracy będę starał się pokazać zarówno często popełniane przez twórców stron błędy, jak również przedstawię zasady prawidłowego projektowania witryny firmowej. Efektem moich analiz będzie wykonanie autorskiego projektu witryny firmowej. Również przedstawię znaczenie zaistnienia w sieci i jego wpływ na możliwy wzrost obrotów i dochodów, poprzez dotarcie do większej liczby klientów firmy, poniesiony niskim kosztem.
An analysis of influence of online promotion on an enterprise development
Keywords: strona www; rozwój firmy