Ocena instrumentów marketingowych w małej firmie na przykładzie przedsiębiorstwa AKWA w Zabrzu - Owczarek Grzegorz (My University, 2004)
Celem pracy jest dokonanie oceny instrumentów marketingowych w małej firmie na przykładzie przedsiębiorstwa AKWA w Zabrzu. Przedstawiono istotę i funkcje małego przedsiębiorstwa w gospodarce rynkowej. Zaprezentowano koncepcję marketingową małej firmy. Dokonano charakterystyki instrumentów marketingu-mix w sektorze MSP ze szczególnym uwzględnieniem przedsiębiorstwa AKWA Sp.j. w Zabrzu.
Keywords: instrumenty marketingowe; MŚP; koncepcja marketingowa; marketing-mix; segmentacja rynku