Film animowany w konwencji LEGO przedstawiający życie w skandynawskim gospodarstwie - Grygiel, Sylwester (My University, 2014)
Film przedstawia kilka czynności życia codziennego mieszkańców gospodarstwa oraz ich potyczkę z wrogimi sąsiadami.

The movie presents some activities of daily living inhabitants in their estate and skirmish against hostile neighbors.
The animated movie in LEGO convention presenting life in the Scandinavian estate
Keywords: gospodarstwo; minifigurka; potyczka; estate; minifigure; skirmish