System zarządzania bazą ofert agencji nieruchomości - Naglik, Andrzej (My University, 2008)
Celem projektu wchodzącego w skład pracy jest pokazanie jak za pomocą nowoczesnych technologii zbudować system zarządzania ofertą ogłoszeniową przykładowej firmy działającej na rynku nieruchomości. System będzie dotyczył tylko i wyłączanie samych ogłoszeń i w ogólnym zarysie ma być częścią większego systemu zarządzania agencją nieruchomości. Atrakcyjność aplikacji będzie polegać na wykorzystaniu takich technologii jak GPS oraz “ Google Maps” aby jak najdokładniej zaprezentować dane ogłoszenie. Dodatkowo wszystkie elementy aplikacji zostały napisane w nowoczesnych językach programowania tak aby można w przyszłości bezproblemowo zintegrować tę aplikację z całym systemem danego przedsiębiorstwa.
Real estate management system
Keywords: agencje nieruchomości; oferta ogłoszeniowa; programy komputerowe