Strategia rozwoju przedsiębiorstwa PPH Petpol Sp. z o.o. - Gajdosz Daniel (My University, 2006)
Celem niniejszej pracy jest sformułowanie strategii dla firmy PetPol Spółka Z O.O. W pracy zawarto ogólną charakterystykę strategii oraz etapy procesu jej budowy. Ponadto scharakteryzowano proces zarządzania w małej firmie. Przedstawiono charakterystykę badanej firmy oraz opis branży, w której działa przedsiębiorstwo i jego konkurencja. Zaprezentowano strategię rozwoju dla firmy PetPol Spółka z o.o. w oparciu o wcześniej przeprowadzoną analizę otoczenia działania organizacji oraz diagnozę przedsiębiorstwa z wykorzystaniem metod badawczych omówionych w pracy.
Strategy of company development PPH Petpol Sp. z o.o.
Keywords: zarządzanie strategiczne; strategia firmy; strategia rozwoju; planowanie strategiczne; analiza strategiczna