Analiza reklamy na przykładzie Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Suchej Beskidzkiej - Dadaniak, Lucyna (My University, 2012)
Praca ma na celu przybliżenie istoty reklamy w ujęciu jej problematyki, a zwłaszcza wpływu na świadomość decyzji konsumenckich. Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Suchej Beskidzkiej jest przykładem jednostki, na którą oddziałuje reklama, która wspomaga jej funkcjonowanie na rzecz Powiatowego Zespołu do Spraw Orzekania o Niepełnosprawności. Narzędziem, którym posłużono się w badaniach była ankieta, która wyznaczyła wytyczne do uzgodnienia wyników eksploracji beneficjentów. Badania zostały przeprowadzone w Powiatowym Zespole do Spraw Orzeczenia o Niepełnosprawności. Wnioskiem, a zarazem rezultatem z przeprowadzonych badań jest fakt, iż beneficjenci są świadomi z otrzymania wsparcia, znają swoje potrzeby i odczucie konsumpcji, co sprowadza się do indywidualnych przesłanek przy skorzystaniu z pomocy.
The analysis of the commercial on the example of the District Family Support Centre in Sucha Beskidzka
Keywords: reklama; konsument; powiat; Centrum Pomocy Rodzinie; analiza; decyzje; Zespół do Spraw Orzekania o Niepełnosprawności; ankieta