Zarządzanie karierą osobistą - Dziekan Jadwiga (My University, 2007)
Niniejsza praca z bardzo szerokiego tematu, jakim jest zarządzanie personelem, ma na celu bliższe i dokładniejsze przedstawienie zagadnienia zarządzania karierą osobistą. Praca adresowana jest do wszystkich, których w zarządzaniu kadrami najbardziej pociąga czynnik kreowania jednostkowej kariery pracownika.
Management of personal achivement
Keywords: zarządzanie karierą; zarządzanie personelem; rozwój pracowników; planowanie ścieżki kariery zawodowej; motywacja; doskonalenie potencjału