Struktura systemu motywacyjnego na przykładzie SGL Carbon S.A. w Nowym Sączu - Świderska Monika (My University, 2003)
Celem pracy jest analiza struktury systemu motywacyjnego na przykładzie SGL Carbon S.A. w Nowym Sączu. Przedstawiono motywację jako funkcję zarządzania zasobami ludzkimi oraz dokonano charakterystyki funkcji motywacji. Opisano SGL Carbon S.A. w Nowym Sączu oraz strukturę systemu motywacyjnego w badanej firmie.
Keywords: zarządzanie zasobami ludzkimi; system motywacyjny; funkcja personalna; motywacja; modele motywacji; okresowa ocena wyników pracy; rekrutacja; wynagradzanie; szkolenia