Pragmatyka Kodeksu Pracy po nowelizacji w 2004 roku - Piątkiewicz Luiza (My University, 2005)
Celem pracy jest wskazanie najważniejszych regulacji, stanowiących istotne novum w prawie pracy, które weszły w życie z dniem 1 stycznia i 1 maja 2004 roku.
Keywords: prawo pracy; prawa i obowiązki pracowników i pracodawców; czas pracy; dyskryminacja; mobbing; molestowanie; kodeks pracy; nowelizacja