Zarządzanie relacjami z klientami na podstawie firmy Multimedia - Kołodziej, Sebastian (My University, 2009)
Celem pracy jest dokonanie charakterystyki zarządzania relacjami z klientami, zaczynając od przedstawienia jego źródła w marketingu partnerskim, natomiast kończąc na analizie konkretnego przypadku. Owa analiza jest przeprowadzona w oparciu o działania firmy Multimedia Polska S.A. czyli czołowego polskiego dostawcy telewizji, szerokopasmowego dostępu do Internetu i telefonie stacjonarną. Obecnie jest najpopularniejszym operatorem w Polsce działająca w 2 tysiącach polskich miejscowości. Postanowiono przedstawić iż działalność firmy w oparciu o koncepcje marketingu partnerskiego przynosi korzyści nie tylko organizacyjne ale również poprawia wizerunek firmy a co najważniejsze przynosi dochody.
Customer Relationship Management - Multimedia Case Study
Keywords: relacje z klientem; marketing partnerski