Wykorzystanie systemu ocen w motywowaniu pracowników na przykładzie Huty Stalowa Wola - Sobol Anna (My University, 2004)
Celem pracy jest przedstawienie wykorzystania systemu ocen w motywowaniu pracowników na przykładzie Huty Stalowa Wola. Zaprezentowano ocenę okresową jako element zarządzania zasobami ludzkimi oraz przedstawiono motywacją jako jedną z funkcji zarządzania zasobami ludzkimi. Scharakteryzowano Hutę Stalowa Wola oraz dokonano analizy SOOP w badanym przedsiębiorstwie.
Keywords: zarządzanie zasobami ludzkimi; motywowanie; ocena okresowa; SOOP