Analiza działalności marketingowej przedsiębiorstwa PPUP Poczta Polska, Centrum Usług Koncesjonowanych, Straż Pocztowa oddział terenowy w Nowym Sączu - Grzegorzek Paweł (My University, 2008)
Celem ogólnym prezentowanej pracy jest dokonanie systematyki pojęć z zakresu marketingu oraz próba analizy działalności marketingowej na przykładzie Straży Pocztowej.
The analysis of marketing activity of enterprise PPUP the Polish Post Office, Centre of Services Licensed, The Post Guard, Regional Department in Nowy Sącz
Keywords: marketing przedsiębiorstwa; marketing-mix; zarządzanie marketingowe przedsiębiorstwem; Straż Pocztowa; PPUP Poczta Polska