Zintegrowane systemy klasy ERP w procesach logistycznych na przykładzie Grupy FAKRO - Płocic Anna (My University, 2004)
Celem pracy jest zaprezentowanie zintegrowanych systemów klasy ERP w procesach logistycznych na przykładzie Grupy FAKRO. Przedstawiono koncepcję logistyki w zarządzaniu przedsiębiorstwem oraz proces informatyzacji logistyki. Zaprezentowano system ERP jako przykład zintegrowanego systemu wspomagającego logistykę. Na przykładzie Grupy FAKRO przedstawiono system J.D.EDWARDS
Keywords: logistyka; ERP; J.D.EDWARDS; zarządzanie przedsiębiorstwem; zintegrowany system wspomagający logistykę; systemy informacyjne; certyfikaty