Dystrybucja w strategii marketingowej przedsiębiorstwa na przykładzie Górnośląskiej Centrali Zaopatrzenia Medycznego „Zarys” - Sikorski, Marcin (My University, 2009)
Celem niniejszej pracy jest analiza i ocena procesu dystrybucji produktów w przedsiębiorstwie „Zarys” działającym w Zabrzu. Ukazanie podstawowych kanałów dystrybucji, sposobów przemieszczania się wyrobów oraz docierania ich do finalnych nabywców. Podstawowym celem pracy jest analiza i ocena procesu dystrybucji na podstawie dostępnej literatury, przeanalizowanie procesu dystrybucji firmy „Zarys” w oparciu o udostępnione materiały. Praca obejmuje charakterystykę dystrybucji, jako niezbędnego instrumentu strategii marketingowej.
Distribution in the company's marketing strategy shown on the example of Górnośląska Centrala Zaopatrzenia Medycznego „Zarys”
Keywords: dystrybucja produktu; strategia marketingowa