Rola wynagrodzeń w wykonywaniu zadań pracowniczych na przykładzie Urzędu Gminy w Łososinie Dolnej - Nowak Jolanta (My University, 2006)
Niniejsza praca poświęcona jest roli wynagrodzenia pracowników jednostki samorządu terytorialnego. Powodem podjęcia tego tematu jest próba odpowiedzi na pytanie: Czy Urząd Gminy w Łososinie Dolnej ma rozwinięty system wynagrodzeń i czy system ten motywuje pracowników do podnoszenia jakości i efektywności swojej pracy? Praca jest też próbą odpowiedzi na pytanie: Czy wysokość wynagrodzenia jest dla pracowników satysfakcjonująca?
The role of remuneration in performing employee tasks based on the example of the borough administration office in Łososina Dolna
Keywords: samorząd terytorialny; wynagrodzenia; funkcje wynagrodzeń; pracownik samorządowy; motywacja; płaca; system motywacyjny; gmina Łososina Dolna