Proces szkolenia pracowników na przykładzie "PREFABET" Długi Kąt S.A. - Święcicki Wojciech (My University, 2006)
Niniejsza praca ma za zadanie przedstawić wszystkie etapy związane z właściwym przeprowadzeniem szkolenia rozpoczynając od identyfikacji potrzeb szkolenia i osób za to odpowiedzialnych, poprzez różnego rodzaju metody wykorzystywane jako formy szkoleniowe zarówno w miejscu pracy, jaki i poza nim; aż do chwili oceny szkolenia po jego zakończeniu. Ma ona zarazem ukazać miejsce, jakie podnoszenie kwalifikacji pracowników zajmuje w procesie zarządzania w przedsiębiorstwie „Prefabet” Długi Kat S.A. oraz efektywność, jaka można otrzymać w wyniku prawidłowego skorelowania ze sobą poszczególnych etapów procesu szkolenia.
Keywords: zarządzanie zasobami ludzkimi; szkolenia; projektowanie szkoleń; ocena efektywności szkoleń