Zarządzanie nieruchomością sektora publicznego na przykładzie gimnazjum w Tarnowcu - Polak Iwona (My University, 2003)
Celem niniejszej pracy jest zarządzanie nieruchomością sektora publicznego na przykładzie Gimnazjum w Tarnowcu pod kątem organizacji zarządzania nieruchomością, analizy wykorzystania obiektu oraz ponoszonych z tego tytułu kosztów. Przedmiotem analizy jest wykazanie, czy zarządzanie tego typu obiektem może przynosić korzyści i dochody oraz jakie są prognozy z punktu widzenia rozwoju i konkurencyjności na tle innych szkół.
Keywords: zarządzanie; zarządzanie nieruchomością; gimnazjum; zarządzanie obiektem; umowy; dochody i koszty utrzymania obiektu; sektor publiczny