Projekt serwisu "Wypożyczalnia samochodów on -line" - Janas Artur (My University, 2003)
Celem niniejszej pracy było zaprojektowanie konkretnej aplikacji dla firmy. Autor zamieścił w pracy opis, próby stworzenia serwisu internetowego, który w tym przypadku jest wypożyczalnia samochodów za pośrednictwem Internetu. Projekt zawiera opis poszczególnych kroków w tworzeniu serwisu. Autor podsuwa również podpowiedzi jakie programy warto wykorzystać, jak zabezpieczyć serwis oraz na końcu gotowy projekt zapisany na płycie CD, dołączonej do pracy magisterskiej, jako załącznik.
Keywords: Internet; strona www; programowanie; projektowanie stron dla administratora; projektowanie stron z wykorzystaniem edytorów HTML; język PHP; serwis internetowy; domeny