Wartościowanie stanowisk pracy metodą UMEWAP na przykładzie Radia "Echo" - Klaczak Agata (My University, 2004)
Celem niniejszej pracy jest praktyczne zastosowanie metody UMEWAP 85 jako sposobu wartościowania pracy. Przedsiębiorstwem, w którym zostały zbadane i wycenione wybrane stanowiska pracy, jest nowosądeckie Radio Echo.
Keywords: wartościowanie pracy; opis stanowisk; zarządzanie zasobami ludzkimi; metoda UMEWAP 85; media; radio "Echo"