Wybrane działania promocyjne w małej firmie handlowej - Cyrwus Maria Małgorzata (My University, 2000)
Celem pracy jest prezentacja wybranych działań promocyjnych w małej firmie handlowej na przykładzie Firmy Handlowej „Margo”. Omówiono istotę promocji, jej funkcje i zadania oraz jej powiązania z innymi instrumentami oddziaływania na rynek. Przedstawiono główne cele promocji, metody ustalania budżetu oraz kompozycję promotion–mix. Przedstawiono Firmę „Margo”, jej otoczenie, ofertę i pozycję na rynku. Omówiono program profesjonalnej obsługi klienta i możliwości jego wdrożenia w Firmie Handlowej „Margo”.
Keywords: promocja; promotion-mix; program profesjonalnej obsługi klienta; firma handlowa; marketing