Logistyczna obsługa klienta na przykładzie OPTIMUS S.A. w Nowym Sączu - Grabek Artur (My University, 2004)
Celem pracy jest prezentacja logistycznej obsługi klienta na przykładzie OPTIMUS S.A. w Nowym Sączu. Zaprezentowano orientację na klienta jako strategię przedsiębiorstw oraz opisano logistykę i jej instrumenty w modelach obsługi klienta. Przedstawiono charakterystykę przedsiębiorstwa OPTIMUS S.A. w Nowym Sączu, dokonano diagnozy logistycznej obsługi klienta w Optimus S.A oraz wskazano kierunki usprawnień logistycznej obsługi klienta w Optimus S.A.
Keywords: zarządzanie; logistyka; obsługa klienta; dystrybucja; CRM; strategia obsługi klienta; polityka jakości