Motywowanie pracowników w małej firmie " M.Tokarczyk i Spółka - spółka jawna TNN" - Durak Agnieszka (My University, 2007)
Celem ogólnym niniejszej pracy jest analiza potrzeb pracowników małej firmy „M. Tokarczyk i Spółka – spółka jawna TNN” oraz sposobów ich motywowania, zgodnie z tymi potrzebami. Cele szczegółowe dotyczą: 1. rozpoznania potrzeb zgłaszanych przez pracowników małej firmy, na podstawie odpowiednio skonstruowanej ankiety, 2. zidentyfikowania narzędzi motywacji wykorzystywanych w organizacji będącej przedmiotem badania, 3. wskazanie możliwych narzędzi motywacji, które mogą być wykorzystane w celu poprawy efektywności. Badaniem zostali objęci pracownicy firmy „M. Tokarczyk i Spółka – spółka jawna TNN”. Badanie to dotyczyło analizy grup niezaspokojonych potrzeb pracowników tej firmy.
Employee motivation in a small unlimited company „M. Tokarczyk i Spółka – spółka jawna TNN”
Keywords: motywacja; zarządzanie zasobami ludzkimi; teorie motywacji; teoria wzmocnienia; strategie motywacji; „M. Tokarczyk i Spółka – spółka jawna TNN”