HACCP systemem analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli warunkiem - (motorem) zmian jakościowych w funkcjonowaniu przemysłu spożywczego na przykładzie zakładu PROSPONA w Nowym Sączu

WSB-NLU Repository

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bulzak, Andrzej
dc.contributor.author Słaby, Małgorzata
dc.date.accessioned 2013-07-13T09:20:35Z
dc.date.available 2013-07-13T09:20:35Z
dc.date.issued 2009-05-24 15:47:24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11199/372
dc.description.abstract Tematyka dotycząca wdrażania zasad systemu HACCP. Jest to system, który opiera się na analizie zagrożeń i krytycznych punktach kontroli. Wdrażanie oraz wpływ na zmiany jakościowe tego systemu przedstawione w oparciu o funkcjonowanie przemysłu spożywczego na przykładzie Zakładu Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Prospona w Nowym Sączu. System HACCP obliguje producentów do przestrzegania zasad bezpieczeństwa w zakresie produkowanej żywności. Praca złożona jest z siedmiu rozdziałów, w których poruszana jest problematyka zasad wdrażania systemu HACCP, którego celem jest wzmożenie bezpieczeństwa produkowanej oraz konsumowanej żywności. pl
dc.language.iso pl pl
dc.rights licencja niewyłączna
dc.subject HACCP pl
dc.subject jakość pl
dc.subject kontrola jakości pl
dc.subject przemysł spożywczy pl
dc.title HACCP systemem analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli warunkiem - (motorem) zmian jakościowych w funkcjonowaniu przemysłu spożywczego na przykładzie zakładu PROSPONA w Nowym Sączu pl
dc.title.alternative HACCP as the analysis system of hazard and critical control points and the condition for quality changes in food industry operations on the example of Prospona in Nowy Sącz pl
dc.type masterThesis pl
dc.date.updated 2013-07-11T13:46:36Z


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Prace magisterskie [3237]
    [Zgodnie z obowiązującą procedurą nie udostępniamy pełnych wersji prac dyplomowych]

Show simple item record

Search WSB-NLU Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics

Info