dc.contributor.advisor |
Bulzak, Andrzej |
|
dc.contributor.author |
Słaby, Małgorzata |
|
dc.date.accessioned |
2013-07-13T09:20:35Z |
|
dc.date.available |
2013-07-13T09:20:35Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-24 15:47:24 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11199/372 |
|
dc.description.abstract |
Tematyka dotycząca wdrażania zasad systemu HACCP. Jest to system, który opiera się na analizie zagrożeń i krytycznych punktach kontroli. Wdrażanie oraz wpływ na zmiany jakościowe tego systemu przedstawione w oparciu o funkcjonowanie przemysłu spożywczego na przykładzie Zakładu Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Prospona w Nowym Sączu. System HACCP obliguje producentów do przestrzegania zasad bezpieczeństwa w zakresie produkowanej żywności. Praca złożona jest z siedmiu rozdziałów, w których poruszana jest problematyka zasad wdrażania systemu HACCP, którego celem jest wzmożenie bezpieczeństwa produkowanej oraz konsumowanej żywności. |
pl |
dc.language.iso |
pl |
pl |
dc.rights |
licencja niewyłączna |
|
dc.subject |
HACCP |
pl |
dc.subject |
jakość |
pl |
dc.subject |
kontrola jakości |
pl |
dc.subject |
przemysł spożywczy |
pl |
dc.title |
HACCP systemem analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli warunkiem - (motorem) zmian jakościowych w funkcjonowaniu przemysłu spożywczego na przykładzie zakładu PROSPONA w Nowym Sączu |
pl |
dc.title.alternative |
HACCP as the analysis system of hazard and critical control points and the condition for quality changes in food industry operations on the example of Prospona in Nowy Sącz |
pl |
dc.type |
masterThesis |
pl |
dc.date.updated |
2013-07-11T13:46:36Z |
|