dc.contributor.advisor |
Łyszczarz, Halina |
|
dc.contributor.author |
Kerl Marta |
|
dc.date.accessioned |
2013-12-31T20:37:55Z |
|
dc.date.available |
2013-12-31T20:37:55Z |
|
dc.date.issued |
2004 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11199/2936 |
|
dc.description.abstract |
Niniejsza praca poświęcona jest diagnozie struktury organizacyjnej Zakładu Przetwórstwa Mięsnego "Kabanos" Sp. z o. o. Autorka dokonała diagnozy posługując się metodą Adama Nalepki i zgodnie z nią oceniła poprawność rozwiązania strukturalnego przedsiębiorstwa Kabanos. Proces diagnostyczny struktury przedsiębiorstwa „Kabanos” obejmował m.in. badanie celów i funkcji, rozczłonkowanie, badanie typowych zależności organizacyjnych, rozmieszczenia uprawnień decyzyjnych oraz formalizacji struktury organizacyjnej. |
pl |
dc.language.iso |
pl |
pl |
dc.rights |
licencja niewyłączna |
pl |
dc.subject |
organizacja i zarządzanie |
pl |
dc.subject |
diagnoza struktury organizacyjnej |
pl |
dc.subject |
struktura organizacyjna |
pl |
dc.subject |
przedsiębiorstwo |
pl |
dc.title |
Diagnoza struktury organizacyjnej na przykładzie Zakładu Przetwórstwa Mięsnego "Kabanos" Sp. z o.o. |
pl |
dc.type |
masterThesis |
pl |