Logo repozytorium
  • Polski
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Türkçe
  • বাংলা
  • Zaloguj
    Nie masz konta? Zarejestruj się. Nie pamiętasz hasła?
Logo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj wg
  • Polski
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Türkçe
  • বাংলা
  • Zaloguj
    Nie masz konta? Zarejestruj się. Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Kerl Marta"

Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Brak miniatury
    Pozycja
    Diagnoza struktury organizacyjnej na przykładzie Zakładu Przetwórstwa Mięsnego "Kabanos" Sp. z o.o.
    (2004) Kerl Marta; Łyszczarz, Halina
    Niniejsza praca poświęcona jest diagnozie struktury organizacyjnej Zakładu Przetwórstwa Mięsnego "Kabanos" Sp. z o. o. Autorka dokonała diagnozy posługując się metodą Adama Nalepki i zgodnie z nią oceniła poprawność rozwiązania strukturalnego przedsiębiorstwa Kabanos. Proces diagnostyczny struktury przedsiębiorstwa „Kabanos” obejmował m.in. badanie celów i funkcji, rozczłonkowanie, badanie typowych zależności organizacyjnych, rozmieszczenia uprawnień decyzyjnych oraz formalizacji struktury organizacyjnej.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Ustawienia plików cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin Repozytorium WSB-NLU
  • Prześlij uwagi