Logo repozytorium
  • Polski
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Türkçe
  • বাংলা
  • Zaloguj
    Nie masz konta? Zarejestruj się. Nie pamiętasz hasła?
Logo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj wg
  • Polski
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Türkçe
  • বাংলা
  • Zaloguj
    Nie masz konta? Zarejestruj się. Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Okuniewicz, Katarzyna"

Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Ładowanie...
    Miniatura
    Pozycja
    Selected Aspects of Performing the Personnel Function in Small Food Service Enterprises
    (Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University in Nowy Sącz, 2014) Okuniewicz, Katarzyna
    Performing the personnel function in a small food service enterprise depends largely on how the human is ranked in the organization, as well as on the management staff’s approach to forming and exploiting the human potential. This involves creating favorable circumstances to perform this function, which entails examining specific variables (factors) that have an impact on how it is shaped. The study analyzes and assesses selected components of the personnel function in relation to food quality growth in small food service enterprises with use of the results of the empirical research conducted in restaurants located in Lower Silesia. The results obtained from the research were used as the basis for specifying the reality of performing the personnel function in the analyzed food service establishments.

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Ustawienia plików cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin Repozytorium WSB-NLU
  • Prześlij uwagi